FotballPremier LeagueUncategorized

20 verste i Premier League 2021/22

juni 8, 2022juni 10th, 2022

Da jeg sa at jeg skulle kåre de beste spillerne i årets Premier League kom det en utfordring om å kåre de 20 verste. En mye, mye vanskeligere øvelse. Og, en enda mer subjektiv øvelse. Men hei, hvem er man om man ikke tar ei utfordring?

Her også måtte jeg sette en grense for kamper spilt. Jeg valgte å sette den lavere enn de 25 kampene jeg krever for å komme med på topplista. 20 kamper er kravet for å bli vurdert som de verste. I de “verste” legger jeg først og fremst vekt på at de rett og slett har vært dårlige. Ikke i hovedsak basert på forventing, litt basert på forventing så klart – men først og fremst mest på at de har vært dårlige. Men setter man feks Lukaku sin ekstremt skuffende sesong opp mot Josh King sin ganske tilsvarende sesong så er det Lukaku som ender på lista pga pris, forventning og omstendigheter.

Kunne jo så klart bare valgt ut 15 spillere fra Norwich og Watford her. Da 22 og 23 poeng er historisk svake prestasjoner på bunn. Men det blir litt kjedelig. Er sikkert 40 spillere i sjiktet der de kan være i diskusjonen. Men her er min bunn 20. La meg bare understreke at vinneren er soleklar. Firpo er en av de verste spillerne jeg har sett i Premier League i min tid. 150 millioner kroner de like gjerne kunne ha tent på på Elland Road.

 

 1. Junior Firpo – Leeds United
 2. Josh Sargent – Norwich City
 3. Marcus Rashford – Manchester United
 4. Raul Jimenez – Wolves
 5. Milot Rashica – Norwich City
 6. Dwight McNeill – Burnley
 7. Nathan Redmond – Southampton
 8. Wan Bissaka – Manchester United
 9. Nuno Tavares – Arsenal
 10. Ait Nouri – Wolves
 11. Romelu Lukaku – Chelsea
 12. Michael Keane – Everton
 13. Luke Ayling – Leeds
 14. Andros Townsend – Everton
 15. Tom Cleverley – Watford
 16. Harry Maguire – Manchester United
 17. Jay Rodriguez – Burnley
 18. Craig Cathcart – Watford
 19. Miguel Almiron – Newcastle
 20. Dele Alli – Everton